Home. » contact

Reactie plaatsen

Reacties

Roan Kerssemakers
een jaar geleden

Hoi Robert,

Mijn naam is Roan en ik werk als Category Manager bij Toppy. Bij Toppy draait het om leuke dingen doen en daarop is ons assortiment ook gebaseerd. Je kunt bij Toppy terecht voor het beste voor buiten met o.a. zwembad-, (opblaasbare) spa-, vijver-, outdoor en watersportproducten. Producten om leuke dingen mee te doen dus!

Het lijkt me leuk om eens te kijken naar een mogelijke samenwerking omdat ik denk dat vooral ons vijverassortiment goed zou aansluiten op je blog. We hebben namelijk een heel assortiment gericht op Koi's. 

Sta je open voor een samenwerking? Zo ja, dan ben ik benieuwd naar de mogelijkheden!

Ik hoor graag van je.


Met vriendelijke groet,

Roan Kerssemakers
Category Manager @ Toppy
toppy.nl

roan@toppy.nl

Gerrit Kerckhove
2 jaar geleden

Hallo, weet jij hoe die butterfly's vererven? ik heb een man butterfly en een gewone koi.. kan ik daar butterflys uit kweken?

G H de Kok
2 jaar geleden

Hallo ik heb afgelopen juni mijn bwb filter vernieuwd met nieuwe kaldess ik heb een vijver van 10 kuub met bwb en trommel.
Met 13 koi,s erin.
voer nu 100 gram per dag en heb 60 liter kaldess in bwb.
Maar als ik iets te veel voer gaat het nitriet omhoog maar straks komt de zomer en dn wil ik wel meer gaan voeren.
Wat moet ik doen graag wacht ik op uw antw.
Groetjes George de kok.

r
2 jaar geleden

laat eerst het filter goed in werken de bactiries luk dat niet dan denk ik dat je filter teklein is of een afschuimer er op of meer filter mtriaal of een plante filter er op en ook water ververse en zeker als je er geen plante filter op heb gr rob

Maak een Gratis Website met JouwWeb